rafal - komentarze |
![]() ![]() i tutaj chciałbym pozdrowić najlepszą nauczycielke panią od matmy wiecie jaką.lecz zawsze są też tacy nauczyciele których trzeba zgnoić i zapewne moja klasa i nie tylko moja wie o kogo chodzi!.kończe notke bo mi sie źle robi z umysłem jak o tych mędach myśle lecz jedna rzecz mnie podtrzymuje na duchu a mianowicie to że za tydzień są ferie i wtedy zacznie sie nowy tryb życia czyli chlanie i spanie do 13 !!!!!!!!bez żadnych przymusów pójścia rano do szkoły.żegnam was i przepraszam za błędy ortograficzne ale mam je gdzieś narazie ![]() |
|
Tak napisali inni: |
08.01.2005 :: 19:55 :: cyber-cp.sta.kolbudy.sint.pl karla ;] co do ferii to fajnie,fajnie.. wreszcie wielkimi krokami przychodza..!;] a wracajac do nauczycieli to nie wiem jakich masz, ale czasem trzeba popatrzec z ich punktu widzenia a nie tylko ze swojego..:P |
08.01.2005 :: 18:41 :: atl82.internetdsl.tpnet.pl Drogi Rafale! Wolę się nie przedstawiać, żeby ci nie sprawiać przkrości, bo chyba cię uczyłem przez kilka lat ![]() ![]() |
08.01.2005 :: 14:26 :: 82.160.23.157 Ja niestety nie chodze z tobą do szkoly i nie wiem o kogo chodzi, ale u nas w szkole jest tez kilku fajnych nauczycieli i kilku o których mozna duzo powiedziec! I nie zawsze są to dobrz rzeczy :) Podoba mi sie twój blog!!! Fajnie tu!!! 3maj sie papa:) |
08.01.2005 :: 13:32 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... Ej ja nie wiem o kogo chodzi =](zartuje) kazdy to sie ze XXX jest najgorsza.... Ale nie zapomnijamy rowniez o niejakiej pannie M.....od niemca...... Ej a gdzie podro dla mnie =[ |
08.01.2005 :: 13:17 :: atl82.internetdsl.tpnet.pl Ekhm.szkola hwdn nowa kuzka eh dobra gumy widze |
Talk.pl :: Wróć |